Скъсяване, стесняване или създаване на идивидуален тоалет

Бутик Жана Жекова предлага, корекция на тоалета по ваши мерки. Скъсяване, стесняване или създаване на идивидуален тоалет. Корекцията се осъществява във физическия магазин и се заплаща допълнително.

Плащане и доставка

Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка, най-късно до 5 работни дни. Доставката се поема от куповача. Jana Jekova online доставя чрез куриерска фирма Еконт, но не доставя до пощенски кутии. Стоката се предава на Клиента или на трето лице, което приема и потвърждава получаването на същата от името на Клиента като подписва придружаващите стоката документи. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Jana Jekova Online се освобождава от задължението си да достави заявената за закупуване стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по повторната доставка. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение. Поръчките, направени отделно, ще се доставят отделно. Моля, имайте предвид, куриерите не правят доставка или приемане на пратки на следните български празници и/или неработни дни, произтичащи от тях: 1 януари 3 март Великден 1, 6, 24 май 6, 22 септември 24, 25, 26 декември – Коледа Всички цени на стоки в Jana Jekova Online са в български левове, с включен ДДС. Цените не включват разходите за доставка.

Връщане и замяна

Можете да върнете или замените с друг размер, или с друг артикул Вашата покупка, в срок до 10 дни след получаването й. Имате право да направите рекламация в случай на: Производствени дефекти на стоката; Несъответствие с обявения/поръчан размер; Объркване на поръчката. Ако това се случи свържете се с нас на: Имейл: office@janajekova.com; тел.: +359 2 981 84 70: 0887098995 За да уведомите нашия екип за проблема, който имате с продукта, имейлът трябва да съдържа следната информация: Име; E-mail; Телефон; Адрес; Град; Причина; Описание на артикула, който връщате, придружен със снимка; Къде е направена поръчката – janajekovaonline.com или Facebook; Вид замяна, каквото желаете (замяна за друг размер, замяна за друг артикул, заявка за връщане на парична сума); Дата и номер на поръчка!!! След като сте получили отговор от наша страна, можете да върнете закупения продукт на посочения от нас адрес. С връщането на пратката трябва да бъдат налице следните изисквания и да са приложени към нея: Уведомяване на екипа и съгласие за връщане от наша страна!!! Продукта трябва да е в търговски вид с всички оригинални етикети и опаковки! По продуктите не трябва да има никакви белези на пране, носене и третиране по какъвто и да било начин!!! По продукта не трябва да има миризми и следи от козметични продукти!!! Номер на товарителницата на пратката!!! На e-mail, посочен от Вас ще получите точни насоки за връщане и адрес, на който да изпратите артикула. При замяна на артикул, получавате новия в рамките на 5-10 работни дни. В случай, че желаете да върнете закупен артикул, сумата ще Ви бъде възстановена в рамките на 15 дни, след получаване на върната стока; Разходите по връщане и/или подмяна са за сметка на клиента; Jana Jekova online не възстановява транспортните разходи по изпращане на артикулите; Връщането на парична сума се извършва на същия принцип като получаване на артикула; В случай, че пратката за връщане изисква вземане или плащане на допълнителни такси, Jana Jekova online си запазва правото да откаже връщането, изпратено с куриер, различен от куриера, който е посочен в имейла, потвърждаващ връщането; Jana Jekova online си запазва правото да откаже връщания, които са неоторизирани и/или не са изпратени в съответствие с Правилата за връщане, описано подробно на уебсайта. Jana Jekova online не приема върнати продукти, които не отговарят на описаните по-горе условия.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!